Hverdagen min

Hverdagen min

Hundelivsmesse

HverdagPosted by Nina Saturday, November 03 2007 20:18:19

I dag var første dagen av en av de store arrangementene i hundeverden her til lands. Messa Hundeliv-07 åpnet i dag, og Jane, Snorre, Viggo og jeg har hatt par-program-oppvisning i freestyle!!!!!!!!!!! Og jeg er SÅ stolt av stjerna mi! smileysmileysmiley Det er forferdelig mange forstyrrelser der altså! Den store hallen på Exporama Senteret, full av hunder, mennesker og griseører! For ikke å snakke om at vi var nesten helt til slutt i dag, og teppet i ringen naturlig nok var fult av lukter! Men gjett hvem som var på nett a??? Gutta våre var kjempe-flinke! Og det var så moro!! Riktig nok hadde vi en runde hvor vi klønet noe fryktelig, og linedance'n til Jane og meg utgikk på en måte kan vi vel si- men ellers syns jeg de var fantastiske! Med så mye forstyrrelser, og to førere som holdt på å gjøre i benklærne sine av nervøsitet- var de jammen i meg gode! Også så fantastisk mange gode tilbakemeldinger vi fikk! Tusen takk til alle som sa så mye pent til oss! Alle hyggelige tilbakemeldinger og det at ulvene var så flinke gjør at sommefuglene i magen har blitt mye roligere med tanke på morgendagen! For i morgen skal det gjentas! smiley Det er det samme programmet begge dagene på messa, så det betyr at vi skal på'n igjen i morgen ettermiddag. Så krysser vi bare alle fingre og tær, og håper vi er like på nett i morgen, både bikkjene og vi!

OGSÅ!! Jeg har vært dobbelt nervøs i dag! Kursdeltagerene mine har også hatt oppvisning i dag! Og de også- SÅ FLINKE altså! Det var så moro! Kjempestolt av dem alle sammen! De beholdt roen og gjorde det kjempebra! Har fått masse hyggelige tilbakemeldinger på den gjengen der også- så dette har vært en morsom dag!

Men du verden så sliten jeg er! Det tar på å ha så mye spenning i kroppen hele dagen! Nå skal vi gå oss en god kveldstur, også blir det tidlig kvelden tror jeg! Puh! smiley Også skal ulvene få litt ekstra med kos i kveld! Siden de har jobbet så hardt og vært så flinke!

Og jeg skal ha et glass rødvin! :-)))))

Nina og ulvene

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Snorre. Tuesday, December 25 2007 19:34:17

Hei på deg Viggo, og tuuuusen takk for julegaven. Den smakte nydelig, ble fortært i dag.

Jeg har utfordret deg i bloggen til matmor, så du får stikke innom siden vår å ta en titt. Det er forresten kjempelenge siden messa nå, så det er på høy tid at det blir oppdatert litt her også.

Jane hilser så mye til Nina, og takker for spennende vin. Hun håper at dere vil ta dere en tur en dag, så kan vi leke og herje, mens damene drikker vin.

Ha det fortsatt fint i jula, og en hyggelig nyttårsfeiring. Håper på mer dans og moro i året som kommer.

Hoppende, logrende hilsen fra Snorre, og klem fra Jane til dere begge.