Hverdagen min

Hverdagen min

Nybarbert

HverdagPosted by Nina Saturday, March 10 2007 21:40:45

I dag har vi klippet pels!! Ojoj for et svare styr! Også så j..... mye hår! To fulle bæreposer med Viggopels! Også jeg som trodde bikkja mi var tjukk a gitt! Lille pingle! Han er jo såååå liten og tynn og pjuskete! :-) Kanskje ikke uten grunn at det finnes hundeFRISØRER! :-) Skulle jo ikke tro at det var så vanskelig- det skal jo bare av! Men, tro meg!! Det er faktisk ikke veldig lett! Lille Viggosen, er nå ganske så skamklipt.... Noen steder er det ikke pels - dvs han har noen hvite flekker som ikke egentlig skal være der... Det er hud. Også har han litt tuster her og der, som stikker litt ut i alle retninger! :-))) Lille pjusken min! Men han bryr seg heldigvis ikke! Bare glad for å slippe alle flokene han! Og fortsatt like glad i mamma'n sin! Selvom hun rett og slett har skamklipt han og gjort han mindre fin!!! Finn det mennesket i denne verden som fortsatt syns du er verdens beste, selv når du har skamklipt dem mot sin vilje a??!! Lille vennen min- er det noe rart man elsker disse skapningene? Han er minst like blid han!

I motsetning til tenåringsbarn.... Fy filler'n... Ikke lyver han, og ikke svikter han. Han er alltid der, og hater meg aldri.. Nei, det er nok ikke noe morsevner i meg... Jeg blir helt i oppløsning over svik og løgn fra en tenåring som ikke er mitt blod en gang... Jeg hadde ikke klart noe nærmere enn dette tror jeg, Hadde antagelig vært så full av bekymring at jeg ikke hadde overlevd. Tenk om tenåringene kunne skjønne at man bare vil deres beste? Og at vi faktisk ikke er født 30-åringer, men har vært gjennom 15-års stadiet vi også... Også så fryktelig skummelt det er når man ikke vet hva de blir utsatt for... Å trave gatelangs kvelds/natterstid - uten at noen vet hvor du er. Alt kan jo skje! Og jeg klikker jo når noen lyver for meg.. Enten de er 15 eller 50. Bikkejene er enklere,... De stoler på at jeg vet best de. De syns det er aller best å være her, inntil meg i sofaen.... :-) Nå ligger det to stykker under pc'n min, oppå fanget mitt - og syns at livet er herlig!

Jaja, det har ihvertfall vært en innholdsrik dag. I morgen skal vi kanskje på tur med Jane og Snorre, Det blir deilig! Men Mariholtet Jane.... ? En søndag? Er det ikke veeeeeldig mye folk med unger og bikkjer og ski og faens oldemor oppover der da?? :-) Det finner vi vel ut i morgen! :-)

Takk for i dag!

Nina og gutta

  • Comments(1)//blogg.leiros.org/#post9