Hverdagen min

Hverdagen min

Kurs i Lørenskog

HverdagPosted by Nina Wednesday, March 07 2007 23:41:23

I dag var nest siste kvelden på kurs i Lørenskog Hundeklubb, og vi kunne faktisk trene uten lyd- til tross for at rottis-dama var der! Det er jo fremgang! Får se det positive i det, for ellers var det ikke veldig mye vi fikk ut av oss i dag... Men tydelig at kastreringen har gjort sitt!! Snorre stakkar hakket tenner av ei løpsk dame! (Og det tror jeg det var like før mora hans gjorde og! Ikke av den løpske, men av frustrasjon over ukonsentrert hund!! ) Men hadde det ikke vært for Snorres tannklapring, hadde jeg ikke visst at det var løpetid i hallen!! Helt fantastisk! Også Viggo som fløy i to dager etter å ha vært så nær ei løpedame for bare noen mnd siden!! Deilig!! Både for han og meg!

Deilig middag ble det også! Takk for maten Jane! :-) Jeg hadde nok en gang klart å legge igjen lommeboka på jobben, så utover den 100-lappen jeg hadde i lomma ble dagens middag på Roma sponset av Jane! :-)

Ferdig på kurset, og med forkjølelsesmedisinen på vei ut av kroppen - ble et bare en kort tur til kvelds... Men til tross for det, og at jeg også i dag glemte teller'n min når jeg luftet hunder i morges - har vi faktisk tippet over 10 000 skritt i dag også! Akkurat nå står det 10 039 på telleverket! smiley

Men nå blir det nok ikke særlig fler - ut på badet og inn i senga! Prøve å sove vekk litt forkjølelse!

Nattinatt!
Nina og gutta

  • Comments(0)//blogg.leiros.org/#post8