Hverdagen min

Hverdagen min

Nye sko!!!

HverdagPosted by Nina Tuesday, March 20 2007 23:19:45

Jeg har kjøpt nye sko i dag jeg!! Sukk, så godt det gjør!! De er veeeldig røde, høye- og fullstendig upraktiske! Og selvfølgelig ikke noe annet enn ren og skjær LYKKE! :-) Utrolig hvor deilig det er å kjøpe seg sånne sko! Gleder meg til sommeren så jeg kan bruke de! Det er faktisk så lenge siden jeg kjøpte så "ubrukelige" sko, at jeg hadde nesten glemt lykkefølelsen som følger med!! :-)

Joda, jeg har kjøpt sko i vinter- men ikke SÅNNE sko!! smiley

Det har ikke blitt så mye hund i dag da.... Dvs, det har blitt litt klenging og kosing, men ikke noe trening. Det venstre øyet til Viggo renner så fælt i dag, så det var bare å ta frem salva igjen :-( Men han blir liksom litt pjusk da. Når det feiler han noe. Da er det rett og slett best å sitte / ligge på fanget! Men jeg tror på veterinæren, som ikke trodde det var øyekatarr sist. For lite "gørr" sa han. Og det er det ikke nå heller. Bare "tårer" liksom. Også klør det tydeligvis! Kan det være at allergien hans også gir rennende øyne? For nå har han klødd og vært veeeldig allergisk en perode.... Hmmmm... Tror jeg skal ta en telefon til dyrlegen i morgen jeg. Og høre hva han har å si om sånt! I mellomtiden får vi bare smøre, selv om det er ekkelt! smiley

Nei, senga kaller.... Jeg må være på jobb til halv åtte i morgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG!!! Som aldri er å se der nede før nærmere 9! Skal jeg ha klokka på en time tidligere enn vanlig, blir det faktisk halv seks det! Grøss og gru!

Nattinatt!

Nina og gutta

(dagens skritt: 13 007 - og da glemte jeg den når jeg dro i morges)

  • Comments(0)//blogg.leiros.org/#post13