Hverdagen min

Hverdagen min

Nærsnes

HverdagPosted by Nina Sunday, March 18 2007 20:12:38

Vi har vært på Nærsnes i helgen, og det har vært sååååå deilig!!! Så nært hjemme, og så fantastisk stille og vakkert! Jeg har tidligere beskrevet hva jeg tror er Viggo's øyeblikk av komplett lykke... Jeg tror jeg er i nærheten av mine øyeblikk når det starter en ny dag i solskinn på Nærsnes. For det første ser jeg Oslofjorden fra store vinduer, mens jeg enda ligger i senga! Også står bikkjene og jeg opp, går ned og koker kaffe, setter på tøfler og åpner døra! Så tar jeg med meg kaffekoppen min, tusler ut og sitter i sola og ser på Oslofjorden, og to lykkelige hunder som får svinse rundt uten bånd! Da er det godt å leve! :-) Helt stille er det, bortsett fra åtte labber som tusler rundt meg, når de ikke tar små turer inn i skogen for å sjekke at alt er greit.Også kommer de innom og får litt kos innimellom.... Sukk! Akkurat der og da, kan nok også jeg mene at "morgenstund har gull i munn". smileyDet blir både to og tre og fire, og kanskje enda fler, kopper kaffe før dagen starter når sola skinner på Nærsnes!

Det har ikke blitt så mange skritt på meg i helga da! så lenge bikkjene lufter seg selv, blir jeg nok litt lat! :-) Bare tuslet et par hundre meter for å gå opp et spor til Viggosen. Og det kunne jeg jo ha spart meg!! Det var ikke akkurat noen suksess... smiley Jeg hadde nok gått omtrent samme sporet som rådyra hadde gått! smiley og bikkjeskinnet valgte rådyra fremfor meg!!!!!!! smiley Vi hadde ikke gått mange meter før bikkja var helt på jordet- svirret rundt og rundt og endte med å rulle og gni seg i bakken! Antagelig i noe så deilig som rådyr-tiss! Jeg tok han ut av sporet og begynte å krysse fram og tilbake over sporet litt lenger fremme- men i det jeg trodde han fant det igjen og skulle avslutte ok - fant vi rådyrbæsj!!!! Og Viggo spiste det!!!!!!! smiley Tror ikke han gjør det igjen.... For det der syns jeg er så ekkelt, at det brølet som unslapp meg tror jeg skremte vekk alt liv i fire mils omkrets! smileyOg det virket ihvertfall på annen bæsj for tre år siden. Han har ikke rørt bæsj siden... Og da var det vel ikke så mye annet å gjøre, enn å koble fra ulven og si "FRI" ! Så mye for å prøve å gjøre noe fornuftig med bikkjevovven! Tror vi trenger et slepespor med Onkel Jon jeg. Sånn at han husker og skjønner hva han skal gjøre. Det jeg trodde skulle være en liten "reminder" på hvordan vi gjør det, var ihvertfall helt mislykket i dag!

Men vi har vært skikkelig gode på å kose og leke i helgen da!! smiley Viggo har ihvertfall fått løpt mye! For så mange tennisballer og pinner som jeg har kastet i helgen, utgjør nok mange tusen skritt! Men, det vi faktisk har fått med oss- er et par skikkelig gode innkallinger!!! Viggo kom på inkalling i dag når de hadde gått langt av gårde på egenhånd. Og etter at han kom og fikk godbiten sin- var han på vei til å ta seg en tur til. Jeg brølte først NEI, også Hiiiiit - og lille engelen min snudde og kom tilbake!! Gutten til mamma'n sin det! Enda Frodo var der nede og snuste på noe som sikkert var skikkelig deilig! :-)

Og ja, Jon - jeg vasker klær stort sett hver dag. :-) Men har jo hatt "fri" fra vaskemaskinen i helga- så nå roper den på meg!!

Nina og gutta

  • Comments(0)//blogg.leiros.org/#post12