Hverdagen min

Hverdagen min

En merkedag for skritt-telleren!

HverdagPosted by Nina Thursday, March 15 2007 23:45:14

I dag har den faktisk passert 20 000 i løpet av en dag! smiley Har gått en laaaang tur i kveld med begge bikkjene,så nå er vi helt utslitte alle tre! 20 572 skritt nå.... Tror jeg like gjerne skal nullstille den med en gang- så jeg ikke sprenger den!!!!!! smiley

Jeg tror store-ulv begynner å komme over rottis-problemet sitt jeg! Nå er det faktisk uker siden sist han hadde en utagering på både rottiser og gordon settere... I kveld møtte vi også en- og det var helt greit!

I går var siste kurskveld i Lørenskog, og vi kom gjennom hele kvelden uten at han så mye som brummet mot rottis-dama! Hun og Viggo hadde faktisk en fellesdekk, med ca halvannen meter imellom seg- og han kikket ikke på henne en gang! :-) Gutten sin det tenker jeg! Når vi kom inn første gang i går kveld, logret de til og med litt når de så hverandre!! Når vi skulle dra, fikk han lov til å leke litt med Wirke til Per-Finn, så jeg hadde en sliten hund i går kveld. To timer med trening, og så fri lek med ei flott dame etterpå! :-) Det var moro det! Også så godt det er å føle at bikkja har hatt "sin tur" på en måte! Og i dag har vi fått tatt igjen det vi ikke gikk på tur i går. Det er jo så fantastisk deilig temperatur ute om dagen!! Kjenner virkelig at våren kommer! Bare deilig å være ute! Selvom det blåser no' fryktelig ute i dag!! Jeg var innom Prix å handlet på vei hjem fra jobben i dag, og når jeg kommer ut på parkeringsplassen- hvor det var tre"nyparkerte" biler, og ganske mange mennesker- kommer det et vindkast, som sender skjørtet mitt rett opp!!!!!!!!!!!!! Guuuud såååå pinlig! Gjett om det var mange som fikk seg en god latter!! Hele rumpa bar! På tide å vurdere sloggi-truser kanskje???? Som dekker litt mer i sånne situasjoner! Og med hendene fulle av handleposer, håndveske, telefon og bilnøkler - er det faktisk ikke bare bare å få dyttet det ned igjen! I morgen blir det langbukser!

Nei - hente opp klesvaken nå, og begynne å tenke på senga... Skulle treffe den tidlig i dag hadde jeg bestemt- men den blir nok halv ett i natt og!

Nina og gutta

  • Comments(2)//blogg.leiros.org/#post11