Hverdagen min

Hverdagen min

Dagene flyr!!

HverdagPosted by Nina Tuesday, March 13 2007 23:42:51

Jeg skjønner ikke hvor det blir av dagene og ukene jeg!! Det er jo over før en annen rekker å snu seg! :-) Søndagen kom og gikk uten at jeg rakk å gjøre noe av det jeg skulle... Men fikk derimot tid til et par hyggelige ting da! Vi gikk tur med Snorre og Jane, og feiret bursdagen til pappa etterpå. Snorre-gutten er virkelig litt på tur i sitt eget hode om dagen han! Gadd ikke leke med Viggo en gang! Ikke det at Viggo gjorde de mest iherdige forsøkene han heller, men et par invitasjoner kom det da mens vi var ute og gikk! Det vil si, i de små sekundene han ikke var opptatt av å gå fot med Jane da!!!!!!!!! Joda, det var jeg som holdt i båndet...... Men bikkja gikk mer fot med blikket stivt festet på Jane, enn han noen gang gjorde med meg under turen vår!!!!! Jeg hadde jo tross alt bare de kjedelige leverbitene i lomma, og var helt grei å bytte bort mot en kvart frolic fra kule-Jane! Tror Viggo syns det er helt konge at Snorre ikke er så opptatt av mora si om dagen!! Mer på han! :-)

Mandagen husker jeg knapt! SÅ fort gikk det! :-)

Og da var det tirsdag.... Og snart helg igjen! :-) Men i dag har jeg ihvertfall gått en god tur! Det var skikkelig deilig, bortsett fra litt mye vind. Men nå har jeg ihvertfall god samvittighet for "bikkje-skinna" :-) Akkurat nå viser skritttelleren min 17 321 skritt. Faktisk mer en halvparten av det jeg gikk i helgen det... Og det er jo litt flaut! Sånn for helgen sin del mener jeg... Fra fredag til søndag, 33 833 skrit,.... (pent tall da! :->) Hvis jeg nå tar mine obligatoriske turer ned til vaksemaskinen før jeg treffer senga, passerer jeg 17 500 på en dag. Syns det høres ut som mange skritt, men hvis man regner kilometer- er det faktisk IKKE veldig langt..... :-( I underkant av 9 kilometer. Såpass bør det vel ihvertfall være! Hmmm - tror vi holder oss til antal skritt jeg! Me hyggeligere tall det! :-)

Også har vi hatt to fine møter igjen i dag! Møtte både en rottis og en gordon i kveld! Og som vi vet, har dette lenge vært helt uakseptable vesner! Men i dag gikk det veldig bra! :-) Viggosen lekte faktisk med gordon setteren, en hannhund som var like gammel som han selv! Godt jobba gutten min! Kanskje han har begynt å forstå at det kan være ok skapninger, selv om han har mislikt "hudfargen" på dem en tid nå! :-) Omtrent som for mange av oss tobente det, er det ikke? :-)

"vesle-frikk" gjemmer seg fortsatt bak storebroren sin når det dukker opp noe skummelt, men lager ikke lenger så mye lyd... Og at steiner, søpplekasser, mennesker, hunder, portstolper og fotballer stort sett er aggresive og fryyyktelig skumle, det er jo noe vi alle vet! Så det er ikke sikkert det er så dumt å sende han store først når dette helt uten forvarsel, dukker opp i mørket!

I morgen er det siste kurskveld i Lørenskog.. Så nå skal jeg koke laks til godbiter, og ta klesvasken min før jeg finner senga!

Nattinatt!
Nina og gutta

  • Comments(0)//blogg.leiros.org/#post10